toepassing
voordelen
mogelijkheden
koarwn

support
bestellen
screenshots
tips
  Home Sitemap Contact
Online enqueteren en digitale vragenlijsten
homebestellenconditiescontact
 De voordelen !

1. Goedkoper; de kosten van materiaal, handling en porti/antwoordnummer die nodig zijn voor een 'papieren enquête' zijn meestal hoger dan de kosten van een abonnement op IERS. een rekenvoorbeeld;

2. Verwerking efficiënter; de enquêteresultaten zijn direct beschikbaar en hoeven voor de verwerking niet apart te worden ingevoerd. Ook uitgebreide (cross)analyses en grafieken zijn direct beschikbaar.

 

Geen overtyp fouten en u bespaart veel tijd !

3. Direct inzicht ; gedurende de periode waarin de enquêtes ingevuld kunnen worden heeft u als management direct, 24 uur per dag, inzicht in de tussentijdse resultaten (grafieken, percentages, aantallen, vrije tekstantwoorden). Dit in tegenstelling tot handmatige enquêtes waarbij resultaten meestal pas aan het eind van de enquête beschikbaar zijn en tussentijdse rapportage niet mogelijk is.

4. Hogere respons en gemak voor uw klant ; de respons is meestal hoger dan bij enquêtes per post. Stuur uw klant een email met het verzoek om op de bijgesloten hyperlink te klikken en een paar minuten de tijd te nemen om uw enquête in te vullen. De drempel om via 1 klik een aantal vragen te beantwoorden is veel lager dan bij enquêtes per post (openen post, pen pakken, enquête invullen, envelope en resultaten terugzenden). Door bijvoorbeeld als dank voor het invullen een aardigheidje in het vooruitzicht te stellen verhoogt u zowel de klantenbinding als de respons nog eens extra.

5. Snel op te zetten ; het opzetten van een interactieve-enquête gaat razendsnel. Iedereen kan met IERS werken. Zonder enige technische kennis maakt u zelfstandig een (complexe) vragenlijst en wordt deze online geplaatst. U kunt kiezen uit vele verschillende beantwoordingsmogelijkheden en grafische templates. Daarnaast kunnen de aanwezige voorbeeld-enquêtes u op nieuwe ideeën brengen. In vergelijk met bijvoorbeeld de opzet van een ouderwetse papieren enquête via Word bespaart u veel tijd aan opmaak en grafische vormgeving van de vragen en antwoordmogelijkheden.

6. Meer vraagstellingen ; bij papieren enquêtes heeft de respondent direct inzicht in het aantal vragen en de inhoud van de vragen. Te veel vraagstellingen kunnen de respondent afschrikken. Bij de interactieve-enquetes kunnen de vragen over meerdere pagina's verdeeld worden. Hierdoor wordt de respondent minder snel afgeschrikt door de hoeveelheid aan vragen (eenmaal begonnen breekt men niet snel meer af) en heeft de respondent niet direct inzicht in de inhoud van alle vraagstellingen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de enquete tussentijds op te slaan.

7. Betrokkenheid op managementniveau ; Het is mogelijk om meerdere personen binnen uw organisatie (bijv. uw managementteam, bestuur, raad van commissarissen etc.) direct toegang te geven tot de resultaten zonder dat zij wijzigingen kunnen aanbrengen. Zo kunnen zij het enquêteproces volgen. De praktijk wijst uit dat dit de betrokkenheid van management en bestuurders op positieve wijze sterk verhoogt.

Kortom: u bespaart kosten en tijd, hebt een beter en sneller inzicht in de resultaten en een hogere respons.

 
 
 
 © 2014